You are here

Rijnstate

Warm, samen, vernieuwend. Dat is waar Rijnstate voor staat. Met vier locaties binnen een verzorgingsgebied van 460.000 inwoners zijn wij een van de grootste zorgaanbieders van Nederland. 29 specialismen leveren kwantitatieve en kwalitatieve hoogwaardige zorg.

Rijnstate heeft vier locaties...

Locaties

Rijnstate - bezoekadres
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
Netherlands

Informatie voor werknemers

Rijnstate is met bijna 6000 medewerkers, artsen en vrijwilligers de grootste werkgever in Arnhem. Samen staan wij voor de inwoners van ons zorggebied klaar. Door onderzoek, de toepassing van de nieuwste behandelmethoden en de samenwerking met onze patiënten en andere zorgverleners vernieuwen en verbeteren wij onze zorg continu.

Betrokkenheid, ambitie en passie kenmerken onze collega’s. Wij investeren veel in onze werknemers. Wij proberen hun zo veel mogelijk ruimte te geven om zichzelf te ontwikkelen. Goede faciliteiten, moderne apparatuur en uitstekend geoutilleerde werkruimtes staan klaar. Het Leerhuis begeleidt en realiseert opleidingen en trainingen. Interessante arbeidsvoorwaarden, waaronder flexibele werktijden, maken het werken bij Rijnstate erg aangenaam. De positieve, open sfeer inspireert om elke dag met plezier naar het werk te gaan en individuele kennis en specialistische kunde op een goede manier kwijt te kunnen.

De locaties van de ziekenhuisorganisatie Rijnstate zijn verschillend, maar vullen elkaar goed aan. De drie ziekenhuizen hebben elk een eigen profiel. In Rijnstate Arnhem bieden wij naast brede basiszorg ook topklinische zorg. Wij bieden een breed pakket aan basiszorg in Rijnstate Ziekenhuis Zevenaar en dagbehandelingen in Rijnstate Velp. Kijk voor meer informatie op: www.werkenbijrijnstate.nl

 

Wat verwachten we van jou?

Werken bij Rijnstate betekent dat je gedreven bent en hart hebt voor de patiënt én de organisatie. Als medewerker van Rijnstate ben je professioneel, ambitieus en betrokken. Je bent zichtbaar aanwezig in onze ondernemende organisatie. Medewerkers zijn trots op hun organisatie!

Informatie voor studenten

Opleiding en persoonlijke ontwikkeling staan hoog in het vaandel van de Rijnstate. We behoren met Rijnstate Arnhem tot de top van de topklinische opleidingsziekenhuizen in Nederland. Leren en ontwikkelen zijn verweven door de hele organisatie.

Medewerkers krijgen volop de kans om door te groeien en zich verder te ontwikkelen in hun vak. Studenten of mensen die een baan in de zorg ambiëren, bieden we uitstekende opleidings- en/of stagemogelijkheden.

 

Opleidingsaanbod

Als opleidingsziekenhuis biedt Rijnstate uitstekende mogelijkheden voor co-assistenten en arts-assistenten. Maar ook voor verpleegkundige en paramedische opleidingen kun je bij ons terecht.

 

Goed opleidingsklimaat

Rijnstate biedt een stimulerende en veelzijdige werk- en leeromgeving met gerichte opleidingen, praktijkmogelijkheden in drie ziekenhuizen en een open atmosfeer tussen opleider en student.

 

Persoonlijke ontwikkeling

Bij persoonlijke ontwikkeling van medewerkers staan hun competenties centraal. Competentie staat voor de juiste kennis, vaardigheid en houding die voor een taakuitoefening nodig zijn. Voor elke functie wordt een competentieprofiel toegevoegd aan de functie-omschrijving.

Medewerkers krijgen de kans hun competenties verder te ontwikkelen via cursussen en/of trainingen. Er is een intern opleidingsaanbod aanwezig.

Het voordeel van het werken & leren met competenties is dat medewerkers gerichte feedback en ondersteuning krijgen op hun competenties en bovendien de mogelijkheid krijgen deze verder te ontwikkelen. Hieronder valt ook het opstellen van een Persoonlijk Ontwikkelingsplan (POP). In de jaargesprekken komen de competenties ook aan bod.

 

Het Leerhuis

Rijnstate heeft een eigen gebouw, het Leerhuis, voor alles wat met leren en ontwikkelen te maken heeft. Medewerkers en soms ook externe partijen kunnen van dit gebouw gebruik maken.

Alle leer- en ontwikkelactiviteiten binnen de organisatie, zowel voor medisch als voor niet-medisch personeel, worden vormgegeven en ondersteund vanuit dit Leerhuis. Voor elke beroepsgroep zijn er mogelijkheden.

In het gebouw vind je onder andere:

  • De medische bibliotheek
  • Dhet wetenschapsbureau
  • Skills labs: speciale oefenruimtes waar al het benodigde materiaal aanwezig is om vaardigheden te kunnen aanleren of te verbeteren.
  • Computerlokaal
  • Vergaderruimte
  • Affiliatiesecretariaat

Het gebouw van het Leerhuis bevindt zich op het terrein van Rijnstate Arnhem.

Informatie

Address: 
Postbus 9555
6800 TA Arnhem
Netherlands
Phone: 
088-0058888
E-mail: 
info@rijnstate.nl
Fax: 
088-0057878
Workfields: 
Ziekenhuizen