You are here

De Waalboog

De Waalboog is een organisatie voor zorg, welzijn en wonen. Wij zijn er voor ouderen met verlies van lichamelijke en/of geestelijke mogelijkheden, voor jongere mensen met dementeringsproblemen en voor mensen in de terminale fase van hun leven. Dat doen we bij mensen thuis, en voor intensievere...

Locaties

De Waalboog - De Honinghoeve
Albanystraat 7
6544 RA Nijmegen
Netherlands
De Waalboog - Heilig Hart Klooster
Wilhelminastraat 24
5721 AJ Asten
Netherlands
De Waalboog - Joachim en Anna
Groesbeekseweg 327
6523 PA Nijmegen
Netherlands
De Waalboog - KSW Jong Dementerenden
Bosweg 250
6523 NN Nijmegen
Netherlands
De Waalboog - Nijevelt
Heyendaalseweg 117
6525 AH Nijmegen
Netherlands
De Waalboog - Sint Jozefklooster
Kerkstraat 65
6543 KG Nijmegen
Netherlands
De Waalboog - Villa Villandry
Bosweg 160
6523 NN Nijmegen
Netherlands

Informatie voor werknemers

Binnen De Waalboog werken ongeveer 1000 medewerkers. De organisatie hecht grote waarde aan goede, persoonlijke relaties tussen haar medewerkers en haar cliënten en hun naasten. Daarnaast vinden wij het belangrijk dat medewerkers hun werk met plezier en passie kunnen doen.

De Waalboog wil een zorgvuldige en stimulerende werkgever zijn, die oog heeft voor het welzijn van haar medewerkers. Stimuleren van eigen initiatieven bij de dagelijkse werkzaamheden, evenals de inzet en de ontwikkeling van ieders talenten is belangrijk. Gemotiveerde medewerkers zorgen voor hoge cliënttevredenheid en tot een hogere kwaliteit van zorg. Je werk met passie en plezier kunnen doen, vinden wij belangrijk. Klik hier voor de brochure 'Ruimte voor professional' waarin deze visie staat beschreven.

De Waalboog hanteert voor alle sollicitanten de NVP sollicitatie-code. Deze code bevat basisregels die organisaties en sollicitanten in acht behoren te nemen bij de werving en selectie ter vervulling van vacatures.

Informatie

Address: 
Postbus 31071
6503 CB Nijmegen
Netherlands
Phone: 
024-3228264
E-mail: 
info@waalboog.nl
Workfields: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen