You are here

Extra handen voor de zorg

 

Hartelijk welkom op werkeninzorgenwelzijn.nl, hét loopbaan- en vacatureplatform voor Zorg en Welzijn in de regio Midden-, Zuid- en Zuidwest-Gelderland.

Heb jij je afgelopen maanden aangemeld en beschikbaar gesteld via Extra handen voor de zorg? Daar zijn we je ontzettend dankbaar voor! We zijn enorm trots dat zoveel mensen in Gelderland zich hebben aangemeld om een steentje bij te dragen aan de zorg tijdens de coronacrisis.

Extra handen voor de zorg stopt met ingang van 31 augustus 2021 en we kunnen ons voorstellen dat je, nu je geproefd hebt van deze mooie sector, de mogelijkheden om te leren en werken in Zorg en Welzijn verder wilt verkennen. Dat kan!

Gratis loopbaangesprek via Sterk in je werk
Via Sterk in je werk kun je je aanmelden voor een gratis gesprek met een loopbaancoach. In maximaal twee gesprekken onderzoek je jouw wensen op het gebied van leren en werken in Zorg en Welzijn. Zo ontdek je of deze sector bij jou past en welke stappen je kunt zetten. Daarnaast kan de loopbaancoach je informeren over opleidingen en baankansen bij jou in de buurt. Meld je aan voor een gesprek via www.sterkinjewerk.nl.

Werk je al in Zorg en Welzijn en wil je eens praten over jouw loopbaanmogelijkheden en toekomst? Ook dan is aanmelden voor een gratis loopbaangesprek van Sterk in je werk een goed idee! Met een ervaren, onafhankelijke loopbaancoach ga je aan de slag met jouw loopbaanvraag. 

Heb je een zorgdiploma en ben je benieuwd naar de vacatures in de regio? Bekijk dan het vacatureoverzicht op deze website, het grootste vacatureplatform van Zorg en Welzijn in de regio. De wijze van solliciteren staat in de vacature benoemd.

Vrijwilligerswerk
Wil jij je belangeloos (blijven) inzetten en je beschikbaar stellen als vrijwilliger? Schrijf je dan in bij het Rode Kruis of Ready2Help burgernetwerk. Als je vrijwilligerswerk wilt doen bij een (ouderen)zorgorganisatie, kijk dan op de website van organisaties bij jou in de buurt. Er worden regelmatig vrijwilligers gevraagd!

Nogmaals ontzettend bedankt voor jouw aanmelding en inzet voor Extra handen voor de zorg!