You are here

GGZ Centraal Barneveld

Onze werkervaring gaat terug tot 1886. Sinds die tijd is er veel veranderd. De zorg is persoonlijker geworden, beter afgestemd op het individu. Waren we in 1886 een veilige haven ver van de maatschappij, tegenwoordig creëren we veiligheid en zorg juist midden in de maatschappij.

Op...

Locaties

GGZ Centraal - Bouwheerstraat
Bouwheerstraat 46
3772 AL Barneveld
Netherlands
GGZ Centraal - De Haven
Pastoor Gowthorpestraat 12-18
3772 CB Barneveld
Netherlands
GGZ Centraal - Heesteroord
Bouwheerstraat 46
3772 AL Barneveld
Netherlands
GGZ Centraal - Pastoor Gowthorpestraat
Pastoor Gowthorpestraat 14
3772 CB Barneveld
Netherlands
GGZ Centraal - Vondelhove
Lorsweg 1a
3771 GG Barneveld
Netherlands

Informatie voor werknemers

'Doe wat je echt graag wilt en je zult geen dag in je leven echt aan het werk zijn'.

 

Wat bieden wij?

We veranderen al sinds 1886 en dat zullen we ook blijven doen. Omdat de tijd daar om vraagt. Omdat inzichten veranderen. Wat blijft is dat wij goed voor onze medewerkers willen zorgen en een uitdagende organisatie willen zijn.

Wij vinden het belangrijk om te investeren in onze medewerkers. Als onze medewerkers tevreden zijn dan heeft dat een gunstige invloed op de cliëntenzorg en de kwaliteit van dienstverlening binnen GGz Centraal. Wij doen er alles aan om onze medewerkers goed, veilig en met plezier te laten werken. 

 

Cao en regelingen

We hebben een uitgebreid pakket aan arbeidsvoorwaarden en faciliteiten met de collectieve arbeidsovereenkomst van de geestelijke gezondheidszorg, de CAO-GGZ, als basis.

  • Salariëring op basis van een functiewaarderingssysteem, vakantiegeld en een eindejaarsuitkering.
  • Een meerkeuzesysteem arbeidsvoorwaarden, waarmee je de mogelijkheid hebt om jouw salaris fiscaalvriendelijk in te zetten voor bijvoorbeeld de aanschaf van een fiets, een aanvullende pensioenregeling of extra verlof.

 Meer informatie over de CAO:

 

 

Faciliteiten

Pensioen 
Je bouwt pensioen op bij het Pensioenfonds Zorg en Welzijn (PFZW). En dat is niet alleen geld voor later. Bij het PFZW is ook iets geregeld als je arbeidsongeschikt bent of overlijdt. GGz Centraal neemt een groot deel van de premie voor haar rekening.

 

Collectieve zorgverzekering
GGz Centraal heeft collectieve afspraken met een aantal zorgverzekeraars. Op de sites van IZZ  en bij Zilveren Kruis vind je informatie over hun pakketten en premies. Bij IZZ wordt ook nog een extra werkgeversbijdrage gegeven over de aanvullende verzekering.

 

Collectieve verzekeringen
Voor medewerkers bestaat er het speciaal ontwikkelde verzekeringspakket 'Via mijn werk'. Deze verzekeringen worden collectief ingekocht. Daarom profiteren medewerkers van een flinke korting op de premie en van uitstekende voorwaarden. www.viamijnwerk.nl/ggzcentraal 

 

Vakantie en verlof
Als fulltime medewerker heb je minimaal recht op 166 vakantie-uren per jaar. Daarnaast ontvang je een levensfasebudget in de vorm van extra vrije uren en zijn er uitgebreide verloffaciliteiten voor bijzondere gebeurtenissen zoals zorgverlof en ouderschapsverlof.

 

Medeweker selfservice
GGz Centraal kent een medewerker selfservice waarmee je je eigen gegevens bij kunt houden, declaratie kunt indienen en je salarisstroken kunt inzien op ieder moment dat jou het schikt.

 

Fulltime of parttime
Een fulltime aanstelling houdt bij ons in dat je wekelijks gemiddeld 36 uur werkt. In deeltijd werken is meestal ook mogelijk.

 

Combinatie werk en privé
Een goede balans tussen werk en privé vinden wij belangrijk voor onze medewerkers. Wij bieden regelingen die helpen bij het vinden van een gezond evenwicht.

 

Persoonlijke ontwikkeling
Wij kennen een actief beleid op het gebied van scholing en persoonlijke ontwikkeling. Minimaal één keer per jaar heb je een gesprek met jouw leidinggevende over de resultaten en je persoonlijke ontwikkelingswensen. Opleidingen en cursussen kunnen extern gevolgd worden of bij ons interne Instituut voor Opleiding, Onderzoek en Innovatie: Innova

 

Vergoeding registratie
Hoort bij jouw functie een BIG registratie of een RGS registratie dan vergoeden wij deze (her)registratie.

Informatie voor studenten

De studenten van nu, zijn de collega’s van morgen. Als lerende organisatie bieden wij stages in het kader van beroepopleidingen aan. Wij bieden op verschillende locaties mogelijkheden aan om relevante werkervaring op te doen. Deze locaties zijn erkend als leerbedrijf.

Wij hebben stageplaatsen voor verschillende beroepsgroepen. Ben jij enthousiast en leergierig, dan nodigen we je graag uit om te solliciteren via het formulier: ‘Open sollicitatie stagiair’. Voeg in de sollicitatie vooral ook jouw cv en een sollicitatiebrief met daarin je motivatie en leerdoelen toe.

Met betrekking tot de stageplaatsen voor de opleidingen 'Verzorgende 3', 'Verpleegkunde 4' en 'HBO-V' hebben wij met diverse scholen in de regio een samenwerkingsverband. Studenten van die scholen worden door het stagebureau van school ingepland en hebben voorrang op de beschikbare stageplaatsen.

 

Contact 

Het stagebureau is maandag, dinsdag, woensdagochtend en donderdag bereikbaar. 

E: stagebureau@ggzcentraal.nl

T: 033 4609843

Informatie

Address: 
Postbus 3051
3800 DB Amersfoort
Netherlands
Phone: 
0341 566 345
E-mail: 
a.loevering-speek@ggzcentraal.nl
Workfields: 
Geestelijke Gezondheidszorg