You are here

Rijnstad

Rijnstad is de maatschappelijke organisatie op het gebied van welzijn en maatschappelijke dienstverlening in Arnhem en omgeving. In deze markt zijn we de vaste partner bij en uitvoerder van opdrachten. We zijn sterk verankerd in de samenleving. Onze opdrachtgevers nemen structureel producten en...

Locaties

Rijnstad - hoofdkantoor
Roermondsplein 20
6811 JN Arnhem
Netherlands

Informatie voor werknemers

Wil jij je verder ontwikkelen bij Rijnstad? Wij zoeken regelmatig professionals voor functies in o.a. jongerenwerk, kinderwerk, maatschappelijk werk en schuldhulpverlening. En ook voor onze ondersteunende afdelingen zijn we geregeld op zoek naar mensen. Werken bij Rijnstad kan met een tijdelijk of vast contract voor maximaal 36 uur per week. Je begint bij ons altijd met een aanstelling voor bepaalde tijd, samen kijken we vervolgens of een vaste aanstelling mogelijk is. 

Informatie voor studenten

Rijnstad heeft oog voor haar toekomstige werknemers. We hebben interessante stageplaatsen voor studenten van het mbo en het hbo. Voel je je betrokken bij het werk en de doelgroepen van Rijnstad? Informeer dan naar de mogelijkheden. Naast snuffelstages en jaarstages zijn er ook mogelijkheden voor (onderzoeks-)projecten.
 

Stage Kinderwerk

Wil je graag stage lopen bij het Kinderwerk van Rijnstad en volg je een relevante opleiding als SCW, CMS, SPH, MWD of Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de kinderwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende kinderwerker over een mogelijke stage.

 

Stage Jongerenwerk

Ben je geboeid door wat jongeren beweegt, wil je kennismaken met hun leef- en ervaringswereld en volg je een relevante opleiding als SCW, CMV, SPH, MWD en Zorg-Welzijn? Neem dan contact op met één van de jongerenwerkers van Rijnstad. Formuleer je stagevraag en maak zelf afspraken met de desbetreffende jongerenwerker over een mogelijke stage. 

 

Stage Hulpverlening

Wil jij ervaring opdoen met diverse facetten in de hulpverlening en volg je een opleiding MWD/SJD aan de HAN? Rijnstad biedt regelmatig stageplaatsen bij Maatschappelijk Werk, Schuldhulpverlening en bij de Thuisadministratie.

Informatie voor vrijwilligers

Vrijwilligers zijn van groot belang voor Rijnstad. Veel van de activiteiten kunnen niet plaatsvinden als er geen vrijwilligers zijn. Jij bent voor ons de onmisbare schakel. Als vrijwilliger bij Rijnstad help je samen met de beroepskrachten mee om zoveel mogelijk mensen te stimuleren een actieve rol te spelen in hun eigen wijk of in de stad. 

 

Vrijwilligerswerk is leuk

Veel van onze vrijwilligers zeggen hun werk vooral graag te doen omdat ze zich prettig voelen in de ongedwongen (werk)sfeer bij Rijnstad. Het werk is interessant, omdat je allerlei mensen ontmoet, met uiteenlopende achtergronden, interesses en ideeën. Samen met de beroepskrachten breng je initiatieven tot stand die veel voor de wijk - én voor mensen persoonlijk - kunnen betekenen. Bovendien is vrijwilligerswerk een goede manier om werkervaring op te doen en jezelf verder te ontwikkelen. Op deze manier wordt een mogelijke stap naar betaald werk vereenvoudigd.

 

Deskundige begeleiding en ondersteuning

Wij vinden het belangrijk dat vrijwilligers zich kunnen ontwikkelen. Je wordt als vrijwilliger gekoppeld aan een beroepskracht van Rijnstad. Samen met deze medewerker stem je af welke werkzaamheden je uitvoert en op welk gebied jij je wilt ontwikkelen.

 

Cursussen, trainingen en workshops

Wij bieden onze vrijwilligers de mogelijkheid gratis cursussen, trainingen en workshops te volgen bij Vrijwilligerscentrale Arnhem.

 

Vrijwilligerscentrale Arnhem

Vrijwilligerscentrale Arnhem is onderdeel van Rijnstad en zet zich in voor maatschappelijke participatie door middel van vrijwilligerswerk. Weet je niet goed wat voor soort vrijwilligerswerk je wilt doen? In de vacaturebank van Vrijwilligerscentrale Arnhem kun je zoeken naar een passende vrijwilligersfunctie bij een van de aangesloten vrijwilligersorganisaties in Arnhem. 

Vacatures

Rijnstad
Vacature vrijwilligerswerk Rijnstad Coach financieel sterk Vind jij het leuk om te werken met financiën en administratie? Én wil jij inwoners van Arnhem ondersteunen om inzicht te krijgen in hun financiële gedrag? Dan...

Informatie

Address: 
Postbus 222
6800 AE Arnhem
Netherlands
Phone: 
026-3127700
Fax: 
026-3127701
Workfields: 
Jeugdzorg
Welzijn