You are here

WoondroomZorg

Steeds vaker kiezen mantelzorgers van mensen die in het dagelijks leven zorg en begeleiding nodig hebben voor de mogelijkheid om die zorg – samen met andere zorgvragers – zoveel mogelijk zelf te organiseren. Door gebruik te maken van een PGB (persoonsgebonden budget) en de krachten te bundelen...

Locaties

WoondroomZorg - bezoekadres
Van Dam van Isseltweg 2A
4191 KC Geldermalsen
Netherlands
WoondroomZorg - De Busehoek
Mr. Poldermanweg 13
info@debusehoek.nl
6871 XN Renkum
Netherlands
WoondroomZorg - Grasboom Veenendaal
Van Kootenerf 40
3907 MN Veenendaal
Netherlands

Informatie voor werknemers

Werken bij WoondroomZorg

Bij WoondroomZorg werken mensen die het aantrekkelijk vinden om samen met het netwerk en de bewoner een passend woon- en leefklimaat te creëren voor de bewoners van kleinschalige wooninitiatieven. Zij beschouwen het als een uitdaging al hun deskundigheid en creativiteit aan te wenden om zo goed mogelijk aan te sluiten bij individuele wensen en behoeftes van bewoners, zonder dat het gevoel van zelfbeschikking en regie over het eigen leven van de bewoners onnodig wordt aangetast.

Werken bij WoondroomZorg vraagt in de eerste plaats betrokkenheid en affiniteit met mensen met een zorgbehoefte die een leven lang duurt en hun familie. Daarnaast zijn deskundigheid en een passende opleiding van belang.

WoondroomZorg verwacht van al haar medewerkers een professionele houding en maximale inzet. Daar tegenover stelt WoondroomZorg alles in het werk om een prettig werkklimaat en voldoende ontwikkelingsmogelijkheden voor haar medewerkers te realiseren.

Voor alle medewerkers geldt dat zij starten met een jaarcontract bij het betreffende wooninitiatief. Daarna wordt besloten of een vaste aanstelling of verlenging van het jaarcontract wordt geboden.

WoondroomZorg is lid van Actiz  en hanteert voor al haar medewerkers de CAO VVT (Thuiszorg

Informatie

Address: 
Postbus 31
4190 CA Geldermalsen
Netherlands
Phone: 
0345-769183
E-mail: 
sollicitatie@woondroomzorg.nl
Workfields: 
Gehandicaptenzorg