U bent hier

Kennisgroep Sociaal Plannen

Deze forumgroep richt zich op het uitwisselen van kennis en ervaringen rondom Sociaal Plannen. Dit varieert van proces en inhoud en hiermee samenhangende thema's zoals mobiliteit. De groep biedt de mogelijkheid om afgeschermd informatie met elkaar te delen en biedt een plek waar informatie wordt verzameld.

Een forumgroep bestaat bij de gratie van de deelnemers. Vanuit WZW wordt nut en noodzaak van voortgang gemonitord. Periodiek worden er bijeenkomsten georganiseerd waar deelnemers elkaar kunnen ontmoeten en thema's worden behandeld die samenhangen met Sociaal Plannen (zie ook verslagen).

 

Sociaal plannen
HRM
Netwerk
Mobiliteit

Dit is een community waar je niet lid van bent. Om de inhoud van deze community te zien en/of als je wilt meepraten op inhoud kun je een lidmaatschap aanvragen door hier te klikken.

Notificaties

Als lid van deze forumgroep ontvang je standaard notificaties wanneer er nieuwe content wordt geplaatst. De frequentie van notificaties en van welke content je op de hoogte wilt blijven kun je wijzigen onder de forumgroep notificatie-instellingen op jouw dashboard.