U bent hier

WZW Community

Deze groep is bedoeld als platform voor alle bij WZW aangesloten zorg- en welzijnsinstellingen. Hier vindt digitale informatiedeling, kennisuitwisseling en netwerken plaats.

WZW is de werkgeversvereniging van zorg en welzijn, jeugdzorg en kinderopvang in Gelderland en pakt in regionaal verband personele vraagstukken op. Wij signaleren ontwikkelingen en vragen vanuit de sector, onderhouden een breed en effectief netwerk voor kennisuitwisseling, verkennen ontwikkelingen, werken met elkaar samen om een evenwichtige regionale arbeidsmarkt te realiseren, ontwikkelen en implementeren regionaal arbeidsmarktbeleid, behartigen regionale en sectorale belangen en fungeren als kenniscentrum. Bekijk al onze diensten via www.wzw.nl.

Zorg & Welzijn
samenwerking
ontwikkeling
Netwerk

Dit is een community waar je niet lid van bent. Om de inhoud van deze community te zien en/of als je wilt meepraten op inhoud kun je een lidmaatschap aanvragen door hier te klikken.

Notificaties

Als lid van deze forumgroep ontvang je standaard notificaties wanneer er nieuwe content wordt geplaatst. De frequentie van notificaties en van welke content je op de hoogte wilt blijven kun je wijzigen onder de forumgroep notificatie-instellingen op jouw dashboard.