U bent hier

Hoe blijf ik duurzaam inzetbaar?

 

De zorg verandert snel en daarmee ook jouw werkomgeving. De kennis, vaardigheden en kwaliteiten die jij nodig hebt worden hieraan bijgesteld. Naast de verantwoordelijkheid van je werkgever is het is belangrijk dat ook jijzelf de regie neemt om duurzaam inzetbaar te blijven: wat kun je zelf doen om ervoor te zorgen dat het werk leuk blijft, je het werk vol kunt houden en je blijft passen bij de arbeidsmarkt? Jij hebt jouw eigen ontwikkeling in de hand! Zoek uit waar je interesses liggen, wat je kwaliteiten zijn en wat daar bij past op de huidige arbeidsmarkt.

 

Sterk in je werk

Werk je al een tijd in zorg- of welzijn en wil je hier in blijven werken? Of wil je de stap naar de zorg maken en weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Voor jou is ‘Sterk in je werk, zorg voor jezelf’ precies bedoeld. Meld je aan en ontdek samen met een loopbaanadviseur wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in zorg en welzijn te maken. Gratis en voor niets. Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is.

De Sterk in je werk experts staan ter beschikking van iedereen die in zorg en welzijn werkt of (weer) wil werken. Wij zijn er voor de 'handen aan het bed' en voor de ondersteunende diensten. De enige voorwaarde om mee te doen, is dat je de afgelopen twee jaar niet of nauwelijks loopbaanadvies hebt gehad. 

Vul het deelnameformulier in, om met onze hulp sterker in je werk te staan! Kijk op www.sterkinjewerk.nl voor meer informatie. 

 

Extra (gratis) coaching tijdens coronacrisis

Als zorgprofessional of stagiair in de zorg doe je er alles aan om ook tijdens de coronacrisis goede zorg te bieden. Je doet je werk in vaak moeilijke omstandigheden welke soms grote impact op je hebben. Daarom is het zo belangrijk dat er ook goed voor jou en je collega’s gezorgd wordt en is Sterk in je Werk: Extra coaching voor de Zorg geïntroduceerd. Heb je behoefte aan een luisterend oor vanwege de ervaringen in je werk tijdens de coronacrisis? Meld je dan aan voor een gratis gesprek met een professionele coach via www.sterkinjewerk.nl/extra-coaching.

 

Kijken in de keuken van een ander

Weet niet zo goed wat er allemaal te vinden is op de arbeidsmarkt? Loop eens een dagje mee met iemand die leuk werkt doet of bij een interessante organisatie werkt. Je neemt letterlijk een kijkje in de keuken bij een ander!
Is een dag meelopen een te grote stap? Iemand uitnodigen voor een netwerkgesprek tijdens een kopje koffie of thee kan natuurlijk ook.

Hulp nodig om op weg te komen of inspiratie nodig? Mail ons via info@transitiebedrijf.nl.
 

Opleidingen en trainingen

Je kunt er voor kiezen om de volgende stap in jouw loopbaan een opleiding of bijscholing te laten zijn. Kijk bij loopbaanpaden naar jouw mogelijkheden binnen zorg en welzijn of andere sectoren en zoek een onderwijsinstelling bij jou in de buurt.

Voor trainingen en loopbaancoaching kun je terecht bij de Loopbaanwinkel van het Transitiebedrijf. Deze Loopbaanwinkel helpt jou om jezelf verder te ontwikkelen, zodat jij duurzaam inzetbaar blijft!