U bent hier

Zorgcentrum Huize Rosa

Huize Rosa biedt verpleging, verzorging en begeleiding aan ouderen in het zorgcentrum aan de Rosa de Limastraat nummer 10, maar ook aan ouderen in de nabij gelegen appartementengebouwen Catharinahof, Tristan & Isolde en in de wijken Hees en Heseveld. We bieden gevarieerde zorg, afgestemd op...

Locaties

Zorgcentrum Huize Rosa bezoekadres
Rosa de Limastraat 10
6543 JG Nijmegen
Nederland

Informatie voor werknemers

Werken in Huize Rosa betekent werken op een bijzondere plek, waar wederzijds respect en professionaliteit hand in hand gaan. De katholieke achtergrond van het zorgcentrum is mede bepalend voor de rust en de grote onderlinge betrokkenheid. Huize Rosa heeft ruim 200 medewerkers, waaronder veel parttimers, en ongeveer 60 vrijwilligers. Zij zijn een belangrijke schakel in de dienstverlening door hun intensieve persoonlijke contact met de cliënten. Huize Rosa stimuleert een goede onderlinge samenwerking en biedt mogelijkheden tot persoonlijke groei en ontwikkeling via deskundigheidsbevordering of individuele ondersteuning.
Huize Rosa wil een betrouwbare werkgever zijn, waar medewerkers hun taken deskundig en met plezier uitvoeren en waar - naast het welzijn van de cliënten - het welzijn van iedere medewerker telt.

Informatie

Adres: 
Rosa de Limastraat 10
6543 JG Nijmegen
Nederland
Telefoon: 
024-3710300
E-mail: 
info@zorgcentrum-huizerosa.nl
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen