U bent hier

Verburgt-Molhuysen Staete

Verburgt-Molhuysen Staete is een kleinschalig woonzorgcentrum tussen Arnhem en Oosterbeek. Drie oude villa’s, verbonden door nieuwbouw en prachtig gesitueerd in een sfeervol park. Je woont er levendig en centraal en tegelijkertijd veilig en besloten.

 

LOKAAL EN...

Locaties

Verburgt-Molhuysen Staete - bezoekadres
Utrechtseweg 33
6862 AB Oosterbeek
Nederland

Informatie voor werknemers

WERKWIJZE

Bij Verburgt-Molhuysen Staete geven we samen een mooie geschiedenis een modern vervolg. Wat ruim zestig jaar geleden begon als een pension voor alleenstaande dames van gereformeerde huizen en gegoede stand is nu een modern woonzorgcentrum waarin  we proberen het goede te behouden en tegelijkertijd op innovatieve wijze om te gaan met de uitdagingen in de zorg.

 

MEDEWERKERS

Ruim veertig medewerkers vormen het hart van onze organisatie. De villa’s kunnen nog zo mooi zijn, het park zo groen en sfeervol, het gaat in een organisatie als de onze uiteindelijk om de kwaliteit van zorg en dienstverlening. De kleinschaligheid maakt dat je elkaar gemakkelijk leert kennen en dat er dagelijks vertrouwde gezichten aanwezig zijn, zowel op kantoor, in de keuken en de huiskamers als in het thuiszorgteam.

 

VRIJWILLIGERS

Vrijwilligers vormen bij Verburgt-Molhuysen een belangrijk onderdeel van de teams zorg en welzijn. We zijn altijd op zoek naar betrokken mensen die enthousiast zijn zich in te zetten voor kwetsbaren ouderen. Dat kan met een specifiek talent of bijzondere interesse in bijvoorbeeld muziek, voorlezen, natuur of sport. Ook mensen die op een vaste dag of dagdeel in de week het team willen versterken zijn meer dan welkom. De werkzaamheden tijdens de dag bestaan uit het ondersteunen of begeleiden bij activiteiten, de maaltijd, wandelen, spelletjes doen en het bieden van een luisterend oor aan gasten en bewoners. Ervaring in de zorg is zeker geen vereiste. Sinds het afgelopen jaar werken we samen met mensen met diverse achtergronden; van schilder tot peuterleidster en van secretaresse tot verpleegkundige.

Informatie voor studenten

STAGIAIRS

De leerlingen van nu zijn de zorgverleners van de toekomst. Daarom investeren wij veel tijd en aandacht aan het opleiden en begeleiden van studenten van verschillende onderwijsinstellingen en niveaus.

We bieden jaarlijks meer dan 20 stageplaatsen aan studenten van onder andere het ROC Rijnijssel en de Hogeschool van Arnhem en Nijmegen. Van BOL en BBL, snuffel- en maatschappelijke stages tot afstudeerprojecten en van niveau 2 tot en met HBO-niveau. De Stichting Calibris heeft Verburgt-Molhuysen erkend als leerbedrijf voor de zorg.

Informatie

Adres: 
Utrechtseweg 33
6862 AB Oosterbeek
Nederland
Telefoon: 
026 3397220
E-mail: 
info@vmstaete.nl
Fax: 
026 3391179
Werkvelden: 
Verpleeg- en verzorgingshuizen