U bent hier

Week van Zorg en Welzijn

11-03-19 09:00 tot 16-03-19 17:00
Verschillende locaties in Nederland

De Week van Zorg en Welzijn vindt plaats van 11 t/m 16 maart 2019. Honderden zorg- en welzijnsorganisaties openen tijdens deze week hun deuren om aan Nederland te laten zien wat werken in zorg en welzijn is. Met een baan in deze sector kun je écht het verschil maken voor een ander. In het hele land worden er volop evenementen georganiseerd gericht op leren en werken in de sector. Voor ieder is er wat wils, de Week van Zorg en Welzijn staat bol van activiteiten! 

Een baan kan meer zijn dan alleen maar je werk. Je kunt het verschil maken, echt iets voor een ander betekenen. Je werkt daar waar je hart ligt en je kunt doen waar je goed in bent. Dat is werken in Zorg en Welzijn. Zou het iets voor jou kunnen zijn? Van baan veranderen doe je niet zomaar. Helemaal niet naar een ander sector zoals Zorg en Welzijn, waar zoveel verschillende beroepen zijn en zoveel mogelijkheden om je te ontwikkelen. Een bezoek aan de Week van Zorg en Welzijn is misschien wel de eerste stap bij het ontdekken van wat Zorg en Welzijn jou te bieden heeft. Kom naar één van de Meet & Greets, inspiratiemiddagen of speeddates bij jou in de buurt en ontmoet werkgevers, loopbaancoaches en onderwijsinstellingen. Praat met zorg- en welzijnsprofessionals en doe indrukken op! Zo kom je er achter waar jouw hart en mogelijkheden liggen!

Je vind alle evenementen bij jou in de buurt op www.weekvanzorgenwelzijn.nl.

Zangeres en presentatrice Angela Groothuizen is het nieuwe gezicht van de Week van Zorg en Welzijn. ZIj heeft hart voor zorg en welzijn: “Iedereen heeft recht op goede zorg. Maar zonder voldoende hardwerkende, onmisbare mensen op de werkvloer is dit niet vol te houden. Dus voor iedereen die iets wil betekenen voor een ander: kom eens kennismaken tijdens de Week van Zorg en Welzijn.

Informatie