U bent hier

Actief Zorg

 

Actief Zorg zet zich dagelijks in voor iedereen die thuis hulp kan gebruiken. Mensen kunnen bij ons terecht voor huishoudelijke ondersteuning, verzorging, verpleging, begeleiding en advies.

Wij zijn actief in een groot deel van Nederland. Ons doel is om een zo gelukkig mogelijk...

Locaties

Actief Zorg - bezoekadres
Industrieweg 48
5145 PW Waalwijk
Nederland

Informatie voor werknemers

Werken bij Actief Zorg

Ons motto luidt: Geluk Dichtbij. Geluk Dichtbij betekent voor ons écht kijken waar iemand behoefte aan heeft en daar naar handelen. We proberen zo een bijdrage te leveren aan het geluksgevoel van iedereen die met ons verbonden is. Dat geldt dus niet alleen voor onze klanten, maar zeker ook voor onze medewerkers.

Gelukkige klanten en medewerkers zorgen voor groei en dat merken we. Met 3.500 medewerkers zet Actief Zorg zich dagelijks in voor ruim 14.000 klanten die thuis hulp kunnen gebruiken. Maar deze groei uit zich niet alleen in omvang. Als organisatie zien wij ontwikkeling als een veel belangrijkere groeifactor. Ontwikkeling op het gebied van menswaardige zorg. Ontwikkeling van onze collega’s in de vorm van opleidingen, coaching en trainingen. En ontwikkeling van onze klanten, zodat zij zo lang en gelukkig mogelijk thuis kunnen blijven wonen.

Groei jij met ons mee?

Werknemers contactpersoon (naam): 
Amy Bax
Werknemers contactpersoon (E-mail): 
sollicitatie@actiefzorg.nl
Werknemers contactpersoon (telefoonnummer): 
088 750 82 00
Website voor werknemers: 
www.werkenbijactiefzorg.nl

Informatie

Adres: 
Postbus 317
5000 AH Tilburg
Nederland
Telefoon: 
088 750 82 00
E-mail: 
sollicitatie@actiefzorg.nl
Fax: 
088 750 82 10
Werkvelden: 
Thuiszorg
VV & T