U bent hier

Boriz

Boriz is een zorginstelling met ruime kennis en ervaring in het bieden van intensieve ambulante begeleiding bij het zelfstandig wonen aan jongeren (vanaf 18 jaar) en volwassenen met een (licht-) verstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek.

Wij bieden zorg op maat. Iedere...

Locaties

Boriz - bezoekadres
Kerkstraat 20
6883 HT Velp
Nederland

Informatie voor werknemers

Boriz & wij

Boriz is opgericht vanuit de overtuiging dat het bieden van begeleiding niet enkel beter, maar ook anders kan. Ieder persoon beschikt over kwaliteiten en mogelijkheden. Door te investeren in het contact met de cliënt en zich niet enkel te richten op de problematiek en tekortkomingen, worden uitdagingen aangegaan en doelen bereikt.

 

Wij werken met een ervaren, enthousiast en gedreven team van ambulant begeleiders. De begeleiders zijn HBO geschoold en hebben ruime kennis en ervaring in het begeleiden van jongeren en volwassenen met een lichtverstandelijke beperking en/of psychiatrische problematiek. Wij vinden het belangrijk dat de eigen kennis, kwaliteiten en ervaringen in het werk met elkaar worden gedeeld.

 

Boriz beschikt over een orthopedagoog die meedenkt bij complexe problematiek en casuïstiek. Er is een nauwe samenwerking met een zelfstandig gevestigde GZ psycholoog ten behoeve van diagnostiek, psychologisch onderzoek en onder andere EMDR therapie. Wij bieden diverse trainingen, op maat ontwikkeld en afgestemd per cliënt.

 

Boriz biedt informatie, advies en begeleiding op de verschillende leefgebieden van de cliënt en kent hierdoor een breed karakter. Niets is bij Boriz vanzelfsprekend, iedere vraag is een uitdaging.

Informatie

Adres: 
Postbus 2179
6802 CD Arnhem
Nederland
Telefoon: 
026 – 8441435
E-mail: 
info@boriz.nu
Werkvelden: 
Geestelijke Gezondheidszorg
Gehandicaptenzorg