U bent hier

De Gelderhorst

De Gelderhorst is een landelijk centrum voor oudere Doven en biedt huisvesting, verzorging, dienstverlening en verpleging. Onder oudere doven worden de volgende subdoelgroepen begrepen:

  • doofgeborenen
  • prelinguaal doven
  • laat- of plotsdoven
  • doof-blinden
  • ...

Locaties

De Gelderhorst - bezoekadres
Willy Brandtlaan 40
6716 RK Ede
Nederland

Informatie voor werknemers

De Gelderhorst is een uniek centrum. Nergens in Nederland of Europa bestaat een dergelijk centrum waar wonen, zorg en dienstverlening aan alleen oudere doven in deze omvang wordt aangeboden. Een team van medewerkers staat dagelijks met veel enthousiasme klaar om cliënten en tijdelijke gasten, zorg, dienstverlening en communicatie op maat te bieden. Dit gebeurt in een informele en meertalige omgeving, waar veel ruimte is voor de ontwikkeling van medewerkers.

Binnen de Gelderhorst is een aanzienlijk deel van de medewerkers zelf doof of slechthorend. Zij nemen een bijzondere plaats in. Elk jaar worden BBL-plaatsen op het gebied van zorg en welzijn opengesteld, ook speciaal voor dove stagiaires. Wij nodigen hen van harte uit om te solliciteren op onze vacatures of BBL-plaatsen.
Van alle nieuwe medewerkers vragen wij de bereidheid om zich te bekwamen en verdiepen in de Nederlandse Gebarentaal en de dovencultuur door middel van het volgen van interne communicatiecursussen.

Op de medewerkers van de Gelderhorst is de CAO Verpleeg- en verzorgingshuizen van toepassing. Hierin zijn een prima salaris en goede secundaire arbeidsvoorwaarden zoals een meerkeuze systeem arbeidsvoorwaarden, een kinderopvangregeling en opleidingsmogelijkheden geregeld.

Informatie voor studenten

Binnen de Gelderhorst is er de mogelijkheid om stage te lopen bij de afdeling zorg, de activiteiten begeleiding, de facilitaire dienst of communicatie.

Informatie

Adres: 
Willy Brandtlaan 40
6716 RK Ede
Nederland
Telefoon: 
0318-698100
E-mail: 
info@gelderhorst.nl
Fax: 
0318-698120
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen