U bent hier

Dulon College

Zoek jij een opleiding met uitdaging, ontwikkeling en praktijkervaring? Welkom op het Dulon College! Wij doen er alles aan om jou op te leiden tot een vakbekwame, doelgerichte en flexibele professional. Waar liggen jouw talenten, wat past het beste bij jou en waar kun jij nog in groeien? Met die...

Locaties

Dulon College - bezoekadres
Reehorsterweg 80
6717 LG Ede
Nederland

Informatie voor studenten

Zorg & Welzijn

Bij het Dulon College bieden we onderwijs aan in de sector Zorg & Welzijn, dit kan zowel via de BOL- als de BBL-route. Het is ook mogelijk om bepaalde officiële en landelijke erkende mbo-certificaten te behalen zoals Helpende Plus. Wij bieden voor meerdere opleidingen gepersonaliseerd onderwijs aan, dit is ideaal voor zij-instromers. Daarmee sluiten wij aan op de wensen van de arbeidsmarkt en werkgevers.

In ons onderwijs komen de 21e-eeuwse vaardigheden terug. Dit zijn bijvoorbeeld samenwerken en kritisch & creatief denken. Door aandacht te besteden aan deze vaardigheden zijn de studenten voorbereid op de toekomst.

 

Gezonde School

Als Dulon College vinden wij het belangrijk dat de school bijdraagt aan de gezondheid en ontwikkeling van de studenten en medewerkers. Wij streven er naar een gezonde en veilige omgeving te creëren voor studenten op divers gebied: wij ontmoedigen het roken, gebruik van alcohol is verboden, wij spannen ons in om pesten te voorkomen en we stimuleren studenten om gezonde voeding te gebruiken en voldoende te bewegen. Daarnaast bieden we een duurzame omgeving met veel groen, weinig zwerfafval en met aandacht voor afvalscheiding.

Website voor studenten: 
www.duloncollege.nl

Informatie

Adres: 
Reehorsterweg 80
6717 LG Ede
Nederland
Telefoon: 
0318 455 500