U bent hier

Gasthuis Sint Jan de Deo

Gasthuis Sint Jan de Deo bestaat sinds 1904 en ligt midden in het centrum van Millingen aan de Rijn. Winkels, kerk, bank en andere faciliteiten bevinden zich op loopafstand van het Gasthuis. De kleinschaligheid van het Gasthuis is mede bepalend voor de gemoedelijke sfeer; je kunt elkaar...

Locaties

Gasthuis Sint Jan de Deo - bezoekadres
Sint Wilibrordstraat 1
6566 DD Millingen a/d Rijn
Nederland

Informatie voor werknemers

In het Gasthuis zijn de medewerkers heel belangrijk. Goed opgeleide en gemotiveerde medewerkers staan immers garant voor een zorgaanbod van hoge kwaliteit. Op dit moment zijn er bij het Gasthuis circa 70 medewerkers in dienst. Het Gasthuis wil zich presenteren als een lerende organisatie.  De organisatie streeft ernaar de verantwoordelijkheden laag te leggen en de kwaliteit van medewerkers op het gewenste niveau te brengen en te houden.

In het Gasthuis heerst een gemoedelijke en open werksfeer. De werkomgeving is erop gericht dat medewerkers met plezier en voldoening werken. Prettig samenwerken door wederzijds respect voor ieders persoonlijke eigenschappen en functionele deskundigheid. We geloven er in dat een goede werksfeer de cliënten ten goede komt.

Arbeidsvoorwaarden

De arbeidsvoorwaarden zijn volgens de CAO Verpleeg-, Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT).

Stages

Het is mogelijk om stage te lopen in het Gasthuis voor diverse opleidingen. Informatie hierover kunt u krijgen bij mevrouw S. Geurts of bij de manager Zorg, telefoon 0481-431644.

Weekeinde- en vakantiewerk

Voor werk in de vakanties en weekeinden zijn er regelmatig mogelijkheden.

Interesse voor werken in de zorg?

Er zijn websites voor jongeren om hen te helpen bij de beroepskeuze. Daar staat ook uitgebreide informatie over werken in de zorg.

Sollicitatie

Wanneer u informatie wilt hebben over het werken en leren bij het Gasthuis of omdat u een open sollicitatie wilt schrijven, kunt u een brief sturen naar het Gasthuis.

Voor vragen of aanmelding kunt u contact opnemen met Ester Eldering, telefoon 0481-431644 of per email: e.eldering@stjandedeo.nl

Informatie

Adres: 
Sint Wilibrordstraat 1
6566 DD Millingen a/d Rijn
Nederland
Telefoon: 
0481-431644
E-mail: 
info@stjandedeo.nl
Fax: 
0481-434235
Werkvelden: 
Verpleeg- en verzorgingshuizen