U bent hier

A&S Groep

A&S Groep is een thuiszorgorganisatie die hoogwaardige hulp en levert aan mensen in Arnhem, Doesburg, Apeldoorn en omstreken. Medewerkers van A&S Groep worden zo geselecteerd dat zij in een multiculturele samenleving optimale diensten en kunnen bieden.

Visie

De A&S...

Locaties

A&S Groep - bezoekadres
Van Oldenbarneveldtstraat 85A
6828 ZN Arnhem
Nederland

Informatie voor werknemers

Binnen de A&S groep is er extra aandacht voor het werken met en voor mensen uit diverse culturen. De A&S groep verwacht dat medewerkers open staan ten opzichten van diverse culturen en zich flexibel opstellen ten opzichten van hun roosters. Het is tevens van belang dat medewerkers een goed inlevingsvermogen hebben tot de cliënt en zijn of haar cultuur.

Informatie voor studenten

Binnen de A&S groep streven we er naar om mensen met een achterstand op de arbeidsmarkt middels scholing terug te krijgen in het arbeidsproces.
Daarnaast willen we ons personeel bekwaam en bevoegd houden op zijn of haar werkveld.

Vacatures

A&S Groep
Ben JIJ de schoonmaak hulp met een sociaal hart die we zoeken. Stuur dan je CV op en maak kennis met je nieuwe collega's. Naast schoonmaken kun je bij ons ook doorleren naar diverse andere functies zoals helpende,...
A&S Groep
De functie ambulante begeleider is een zelfstandige functie waar je direct contact hebt met je eigen clienten. Je begeleidt de clienten met hun hulpvraag. Binnen de kaders ben je vrij om je eigen aanpak en methode te...

Informatie

Adres: 
Broekstraat 32
6828 PZ Arnhem
Nederland
Telefoon: 
026-4465871
E-mail: 
info@asgroep.nl
Fax: 
026-4465872
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen