U bent hier

Innoforte

Ouderen willen wonen en leven zoals zij dat wensen. Eventueel met zorg als dat nodig is. De eigen regie vinden wij hierin belangrijk. Dit doet Innoforte niet alleen, er vindt een samenspel plaats tussen familie, vrijwilligers en onze medewerkers. Innoforte biedt thuiszorg, huishoudelijke hulp en...

Locaties

Innoforte - 't Jagthuis
Hoofdstraat 1
6881 TA Velp
Nederland
Innoforte - bezoekadres bestuurscentrum
Hoofdstraat 1
6881 TA Velp
Nederland
Innoforte - Dagbesteding Innovisus
Nieuw-Schoonoord 1
6881 TV Velp
Nederland
Innoforte - Dagbesteding ’t Prieel
Graaf Ottostraat 30d
6882 DX Velp
Nederland
Innoforte - De Biesdel
Biesdelselaan 89
6881 CD Velp
Nederland
Innoforte - Lorentzhuis, Gasthuis Middachten, Dagbesteding De Serre
Rijnstraat 1
6882 LR Velp
Nederland
Innoforte - Oosterwolde
Middelhagenhof 1
6883 JK Velp
Nederland

Informatie voor werknemers

Bij Innoforte vind je een prettige en dynamische werkomgeving. Je werkt zelfstandig binnen een team, met een grote mate van flexibiliteit. Innoforte zoekt als werkgever steeds naar een balans tussen het belang van een goede service en zorgverlening aan de cliënt en de professionele werkinhoud en arbeidsomstandigheden van haar medewerkers.

 

Deskundig en betrokken

Wij vinden het belangrijk dat onze medewerkers een deskundige en betrokken houding hebben. Jouw oog voor goede service en zorg is de kwaliteit van Innoforte. Elkaar ruimte geven en waardering uitspreken horen daarbij. Medewerkers hebben recht op een werkomgeving waarin zij zich kunnen ontplooien en hun eigen verantwoordelijkheden kunnen nemen en dragen. Dit vraagt om een vernieuwende en sterke organisatie waarin wordt geluisterd naar de medewerkers.

 

Kennis en vaardigheden

Innoforte vindt het belangrijk dat medewerkers regelmatig bijgeschoold worden om te kunnen blijven voldoen aan alle kwaliteitsstandaarden. Daarom worden er regelmatig cursussen en bijscholingen georganiseerd voor alle medewerkers.

Informatie

Adres: 
Postbus 9104
6880 HE Velp
Nederland
Telefoon: 
026-3849292
E-mail: 
sollicitatie@innoforte-zorg.nl
Fax: 
026-3849295
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen