U bent hier

Interzorg Thuiszorg

Tijd voor mensen, dat is waar het bij Interzorg om draait. En natuurlijk om thuiszorg: hulp bij het huishouden, begeleiding, persoonlijke verzorging, verpleging / verzorging en langdurige zorg. Interzorg verleent al sinds 1987 thuiszorg. En dat doen we professioneel, betrokken, efficiënt én met...

Locaties

Interzorg - Nijmegen
Meijhorst 7039
6537 EP Nijmegen
Nederland
Interzorg - Oss/Uden/Veghel
Monsterstraat 3
5341 EB Oss
Nederland

Informatie voor werknemers

Een team een taak

Passie, betrokkenheid én deskundigheid: dat heb je nodig als je met mensen werkt. Samen met je collega's zorg je ervoor dat alles op rolletjes loopt. En dat je cliënten de zorg krijgen die ze verdienen.

 

Jouw mening telt!

Een goede onderlinge communicatie vinden we erg belangrijk. Korte lijnen, dus, met zo weinig mogelijk bureaucratie. En jouw mening telt als het gaat om onze diensten en ontwikkeling. Wij vinden dat vanzelfsprekend.

We werken het liefst met kleine teams, zodat jij vertrouwd raakt met je cliënten en collega's en zij met jou. We staan als organisatie achter onze werknemers, we bieden ondersteuning én de mogelijkheid om te groeien in je vak. Daarbij houden we zoveel mogelijk rekening met een goede balans tussen werk en privé.

 

Functies

Ons werkterrein omvat alle terreinen van thuiszorg. Voor sommige functies vragen wij een specifieke opleiding en/of ervaring, voor andere functies (bijvoorbeeld hulp bij het huishouden) zijn inzet, enthousiasme en vaardigheden belangrijker dan het hebben van een bepaalde opleiding of diploma.

 

Contract

Interzorg biedt verschillende contractvormen: van enkele uren tot 36 uur per week, of bijvoorbeeld enkele weekenden of dagdelen, of alleen in de vakantieperiodes. Ben je student en op zoek naar een vakantiebaan? Ook dat kan.

 

Arbeidsvoorwaarden

Voor de medewerkers van Interzorg is de CAO VVT van toepassing, met:

  • Mogelijkheden tot een vast contract
  • Goede persoonlijke werkbegeleiding
  • Mogelijkheden tot scholing of actualisering van eerder gevolgde opleidingen
  • Vakantiegeld en doorbetaling gedurende vakantiedagen
  • Reiskostenvergoeding en kleedgeld
  • Onregelmatigheidstoeslag
  • Pensioenregeling

 

Word jij onze nieuwe collega?

Vind jij zorgen voor mensen het mooiste wat er is? Wil jij het beste voor de mensen waar je voor zorgt? Dan kies je voor een prima omgeving, dan kies je voor persoonlijke ontwikkeling, voor verdieping en scholing. Interzorg biedt jou die mogelijkheden.

Informatie voor studenten

Leren en werken

Tijdens een BBL opleiding ga je 1 dag per week naar school en op de andere dagen ga je meteen aan de slag. Een perfecte combinatie van theorie en praktijk dus. Ook als je kiest voor een opleiding in de praktijk biedt Interzorg je tal van mogelijkheden.

Informatie

Adres: 
Postbus 539
5340 AM Oss
Nederland
Telefoon: 
0412-651428
E-mail: 
hrm@interzorgthuiszorg.nl
Fax: 
0412-648171
Werkvelden: 
Thuiszorg