U bent hier

KION

KION biedt hoogwaardige opvang voor uw kind(eren): kinderdagopvang, peuterspeelzaalwerk, gastouderopvang en buitenschoolse opvang. U vindt onze kinderdagverblijven en gastouders in de gemeenten Nijmegen, Mook en Middelaar, Gennep, Heumen en Cuijk. Wij zijn een veelzijdige en betrokken...

Locaties

KION - Servicebureau
Wijchenseweg 102
6538 SX Nijmegen
Nederland

Informatie voor werknemers

Werken in de kinderopvang is leuk! KION is een grote kinderopvangorganisatie met meer dan 110 vestigingen in de gemeenten Nijmegen, Heumen, Mook en Middelaar, Gennep, Cuijk en binnenkort ook Beuningen.

Bij KION is veel aandacht voor een professioneel en plezierig werkklimaat en voor de pedagogische kwaliteit van de opvang. KION heeft 25 kinderdagverblijven, 35 locaties voor buitenschoolse opvang, 54 peuterspeelzalen, een gastouderbureau en tussenschoolse opvang. Er werken ruim 900 enthousiaste en betrokken medewerkers bij KION.

 

Kinderen van 0 tot 13 jaar

Als pedagogisch medewerker zorg je voor de dagelijkse opvang, ontwikkeling en verzorging van kinderen in de leeftijd van 0 tot 13 jaar. Naast de dagelijkse verzorging leer je kinderen spelenderwijs leuke, maar ook noodzakelijke dingen, zoals structuur en respect voor elkaar.
Je kunt werken op een kinderdagverblijf (kdv), peuterspeelzaal (psz), buitenschoolse opvang (bso) of tussenschoolse opvang (tso).

 

Klein of groter?

Sommigen werken graag met de allerjongsten op het kinderdagverblijf of de peuterspeelzaal en vinden het fijn om de kleintjes te begeleiden in die eerste ontwikkelingsfases. Misschien voel je je meer thuis bij de wat oudere kinderen van de bso en vind je het leuk ze met sport, spel en creatieve activiteiten bezig te houden. Het werk bij de tussenschoolse opvang is voor pedagogisch medewerkers van de bso een kans om nog meer uren te werken met de oudere kinderen. We streven naar een brede inzetbaarheid van de groepsleiding en bieden de mogelijkheid je breed te ontwikkelen, waarbij we zoveel mogelijk rekening houden met je persoonlijke interesses en competenties.

 

Wij zoeken

Wij zijn voortdurend op zoek naar betrokken en enthousiaste nieuwe collega's. Dit betreft zowel flexwerk, een deeltijdbaan of een volledige aanstelling. Bovendien kennen we regelmatige en aantrekkelijke werktijden tussen 07.30 en 18.00 uur op doordeweekse dagen.

 

Wij bieden je

KION kent aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden. Denk hierbij aan een spaarloon- of levensloopregeling, ons fietsenplan, korting op verzekeringen en vakanties, ouderschaps- en zorgverlof, een kinderopvangregeling voor medewerkers, een divers scholingsaanbod en deskundigheidsbevordering en goede pedagogische begeleiding.
Maar bovenal biedt KION een boeiende functie in een dynamische werkomgeving. En een salaris conform de CAO.

Informatie

Adres: 
Postbus 66
6500 AB Nijmegen
Nederland
Telefoon: 
024-3602058
E-mail: 
info@kion.nl
Fax: 
024-3230369
Werkvelden: 
Kinderopvang