U bent hier

Klimmendaal, revalidatiespecialisten

Klimmendaal biedt specialistische revalidatiegeneeskundige zorg voor kinderen, jongeren en volwassenen die door ziekte, een ongeval of een afwijking bij de geboorte te maken hebben met (dreigende) lichamelijke, cognitieve of meervoudige beperkingen of handicaps. De behandeling op Klimmendaal is...

Locaties

Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Apeldoorn Arnhemseweg
Arnhemseweg 11
7331 BA Apeldoorn
Nederland
Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Heijenoordseweg
Heyenoordseweg 5
6813 GG Arnhem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Lichtenbeek
Wekeromseweg 6
6816 VC Arnhem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Mariëndael
Middachtensingel 12
6825 HN Arnhem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Arnhem Ziekenhuis Rijnstate
Wagnerlaan 55
6815 AD Arnhem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiepecialisten - Ede Ziekenhuis Gelderse Vallei
Willy Brandtlaan 10
6716 RP Ede
Nederland
Klimmendaal, revalidatiespecialisten - Slingeland Ziekenhuis
Kruisbergseweg 25
7009 BL Doetinchem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Apeldoorn Kroonpad
De Citroenvlinder 51
7323 RC Apeldoorn
Nederland
Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Deventer
Nico Bolkesteinlaan 75
7416 SE Deventer
Nederland
Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Lesplaats SO-Mariendaelschool Doetinchem
Oude Rozengaardseweg 144
7009 ND Doetinchem
Nederland
Klimmendaal, revalidatiespecialisten – Zutphen
Coehoornsingel 3-05
7201 AA Zutphen
Nederland

Informatie voor werknemers

Ben je op zoek naar een leuke, afwisselende en leerzame functie in de zorg? Heb je belangstelling voor het werken met mensen met een lichamelijke of meervoudige handicap en wil je hen op weg helpen? Dan is werken in de revalidatie echt iets voor jou!

In Klimmendaal hebben ±520 medewerkers dagelijks de zorg voor onze revalidanten. Ieder met zijn of haar eigen specialisme, maar altijd met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele omgeving. Samen met het gehele behandelteam zorg je voor de juiste behandeling op de juiste plaats

Werken bij Klimmendaal is met zorg werken in een professionele omgeving. Samen met het gehele team zorgt u voor de juiste behandeling op de juiste plaats. Alle medewerkers binnen ons revalidatiecentrum zijn een onmisbare schakel in het revalidatieproces. Iedereen binnen dit proces is even belangrijk en waardevol.

Klimmendaal heeft een bijzondere kijk op haar medewerkers. Wij houden rekening met ontwikkelingen op het gebied van (revalidatiegeneeskundige) zorg die voor onze medewerkers van belang zijn. Scholing en ontwikkeling staan daarom hoog in het vaandel. Daarnaast vragen we onze medewerkers hun verantwoordelijkheid te nemen en met enthousiasme hun steentje bij te dragen.

 

Wie zoeken wij?

Klimmendaal is alleen succesvol als alle medewerkers hun werk goed doen. Daarom zoeken wij professionele en enthousiaste mensen met belangstelling voor het werken met mensen met een lichamelijke of meervoudige beperking. Mensen met een professionele, collegiale en klantgerichte werkhouding die bovendien beschikken over een goede teamgeest, daadkracht en open communicatie.

 

Arbeidsvoorwaarden

Klimmendaal biedt aantrekkelijke arbeidsvoorwaarden. In de CAO Ziekenhuizen zijn niet alleen afspraken gemaakt over beloning, maar ook over bijvoorbeeld opleidingsmogelijkheden en studiekostenvergoeding.

Naast aantrekkelijke secundaire arbeidsvoorwaarden biedt Klimmendaal zowel voor nieuwe medewerkers als stagiaires en vrijwilligers een introductiedag en voldoende opleidings- en doorgroeimogelijkheden.

Informatie voor studenten

Klimmendaal biedt per schooljaar meerdere stagiaires de kans, hun stage binnen ons centrum (per locatie) in te vullen.

Klimmendaal kent alleen de zgn BOL-variant (= leren en stage), dus heeft géén BBL (= werken en leren) opleidingsplaatsen.

Te denken valt dan aan de stages voor de opleidingen Helpende, Verzorgende, Verpleegkundige (niv 2, 3,4, 5), Fysiotherapie, Ergotherapie, Logopedie, Neuro/revalidatie psychologie, Orthopedagogie, Bewegingsagogie, Facilitair Management, etc.

Wij hanteren het z.g.n. sollicitatiesysteem, d.w.z. dat een kandidaat een sollicitatiebrief stuurt (via post of mail), met daarin naast de motivatie keuze voor Klimmendaal, welke (opleidings)functie, eventuele voorkeur van unit, aantal stage uren per week, stageperiode (start/einddatum) en NAW gegevens.

Vacatures

Klimmendaal, revalidatiespecialisten
Bij Klimmendaal hebben 700 revalidatiespecialisten dagelijks de zorg voor onze patiënten. Ieder vanuit zijn of haar eigen specialisme, maar allemaal met dezelfde inzet en kracht. Werken bij Klimmendaal is met zorg...

Informatie

Adres: 
Postbus 9044
6800 GG Arnhem
Nederland
Telefoon: 
026-3526100
Fax: 
026-3526499
Werkvelden: 
Revalidatie