U bent hier

Medinova, kliniek Klein Rosendael

Medinova maakt onderdeel uit van een groep van zes klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie. We werken met verschillende merknamen: Medinova, NedSpine, Orthopedium en Stichting Orthopedie Rijnmond. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder.

Doordat onze...

Locaties

Medinova, kliniek Klein Rosendael - bezoekadres
Meander 601
6825 ME Arnhem
Nederland

Informatie voor werknemers

Wij zijn een groep van zes klinieken op het gebied van orthopedie en wervelkolomchirurgie, die onder verschillende merknamen werken: Medinova, NedSpine, Orthopedium en Stichting Orthopedie Rijnmond. We zijn op dit vakgebied een grote zorgaanbieder.

Doordat onze medisch specialisten zich aanvullend hebben gespecialiseerd op deelgebieden binnen de orthopedie en wervelkolomchirurgie bieden wij een hoge kwaliteitstandaard in orthopedische zorg in Nederland. Gezamenlijk beschikken we over 34 medisch specialisten in loondienst en 300 overige collega’s. 

Wij vinden dat ieder mens zijn leven lang optimale vrijheid van bewegen moet kunnen ervaren.

Werken in een flexibele zorginstelling

Onze klinieken staan voor kwaliteit en medische zorg op maat. Onze klinieken kennen geen of korte wachtlijsten. Dit komt door een efficiënte manier van werken, een goede taakverdeling tussen specialisten en ondersteunende afdelingen, de afwezigheid van bureaucratie en het gebruik van de nieuwste apparatuur. Naast een moderne en professionele infrastructuur, waarin kennis en ervaring wordt opgedaan, bieden wij goede arbeidsvoorwaarden, intensieve loopbaanbegeleiding en programma’s tot kennisontwikkeling.

Werken in een groeiende zorginstelling

Als groep maken wij onderdeel van NL Healthcare, investeerder in de zorg. NL Healthcare Clinics is een nieuwe, ondernemende keten van gespecialiseerde klinieken met locaties door heel Nederland. Wij geloven dat zorg beter kan, en beter moet. Patiënten verwachten steeds meer: goede voorlichting, veilige toegang tot hun eigen gegevens via het internet, gebruiksvriendelijke apps op hun telefoon die hen helpen te herinneren wanneer het tijd is om medicijnen in te nemen.

Door simpele dingen gewoon goed te doen zijn patiënten tevreden, wordt de kwaliteit beter en gaan de kosten omlaag. Wij doen dit in onze klinieken waar per jaar honderdduizenden patiënten worden behandeld.

Screening procedure bij de Medinova klinieken

Sollicitanten die een indiensttredingsaanbod krijgen, worden gescreend door CV OK. Deze screening bestaat o.a. uit de volgende onderdelen: het toetsen van de authenticiteit van identiteitspapieren, diploma’s, werkervaring en het aanvragen van een VOG (Verklaring Omtrent Gedrag). We gaan ervan uit dat je wilt deelnemen aan deze screening als je solliciteert op een van onze vacatures. Zonder screening is het helaas niet mogelijk om een functie bij ons te vervullen.

Informatie

Adres: 
Meander 601
6825 ME Arnhem
Nederland
Telefoon: 
026 - 362 06 80
E-mail: 
info@medinova.com
Fax: 
026 - 361 62 82
Werkvelden: 
Eerstelijnszorg
Ziekenhuizen