U bent hier

MEE Gelderse Poort

MEE Gelderse Poort is dé expert voor mensen met een beperking en hun omgeving. We bieden informatie, advies en ondersteuning aan kinderen, jongeren en volwassenen met een lichamelijke, verstandelijke of zintuiglijke beperking, vorm van autisme, chronische ziekte, niet-aangeboren hersenletsel...

Locaties

MEE Gelderse Poort - bezoekadres
Mr. D.U. Stikkerstraat 10
6842 CW Arnhem
Nederland

Informatie voor werknemers

Een inclusieve samenleving, waarin iedereen naar vermogen mee kan doen, is al meer dan 60 jaar de ambitie van MEE Gelderse Poort. Het Expertisecentrum van MEE Gelderse Poort is dé onafhankelijke kennismakelaar en cliëntondersteuner, met alle benodigde deskundigheid om deze samenleving te realiseren. Het Expertisecentrum biedt onafhankelijke cliëntondersteuning, expertdiensten, opleidingen, project- en procesmanagement en beleidsadvisering.

Het Expertisecentrum is het schakelpunt voor de ontwikkeling en overdracht van kennis en innovaties rondom inclusie. Wij verbinden er de praktijken van gemeenten, maatschappelijke organisaties en bedrijven en bevorderen er de uitwisseling van kennis en expertise en onderling leren. Opdrachtgevers zijn onder andere overheden, zorgverzekeraars, instellingen in zorg, welzijn en onderwijs en bedrijven.

Om onze ambitie waar te kunnen maken zijn wij op zoek naar gemotiveerde, gedreven en getalenteerde medewerkers. Bekijk hier de actuele vacatures. Open sollicitaties worden niet in behandeling genomen.

Informatie

Adres: 
Postbus 4099
6803 EB Arnhem
Nederland
Telefoon: 
088-6330000
E-mail: 
info@meegeldersepoort.nl
Werkvelden: 
Gehandicaptenzorg