U bent hier

RIBW Nijmegen en Rivierenland

De RIBW wil een aantrekkelijke werkgever zijn en biedt goede opleidings- en ontwikkelingsmogelijkheden en een informele en prima werksfeer. Zelforganisatie is een van de uitgangspunten en biedt grote regelruimte voor medewerkers. Ook vinden we het belangrijk dat mensen van de werkvloer betrokken...

Locaties

RIBW Nijmegen en Rivierenland - bezoekadres
Kerkenbos 1103a
6546 BC Nijmegen
Nederland

Informatie voor werknemers

Kies je voor een functie in de geestelijke gezondheidszorg? Dan kies je voor een afwisselende baan waarin veel van je gevraagd wordt, maar waarin je ook heel veel ontvangt.

Heb je affiniteit met de psychiatrie? Geeft het jou voldoening als door jouw ondersteuning mensen uit hun isolement raken? Zie jij mogelijkheden in plaats van beperkingen? Ben je ondernemend? Beantwoord jij deze vragen met ‘ja’, dan gaan wij graag in gesprek met jou.

Informatie voor studenten

Wil je weten wat het werken met mensen met een ernstige psychiatrische aandoening inhoudt? Wil je ervaren hoe het is om op een gelijkwaardige en respectvolle wijze met cliënten en collega's om te gaan? Dan is een stage bij de RIBW wellicht een overweging. Wij delen onze 30-jarige expertise op ons interessante vakgebied graag met jou.

 

Stageplaatsen

Volg je de opleiding Sociaal Pedagogische Hulpverlening (SPH), Maatschappelijk Werk en Dienstverlening (MWD), Medewerker Maatschappelijke Zorg niveau 4 (MMZ-4) en HBO-verpleegkunde, dan ben je van harte welkom. Als stagiair(e) in een van de (wijk)teams of binnen een dagactiviteitencentrum.

 

Wat kun je bij de RIBW leren?

Als stagiair(e) kun je gebruikmaken van gemiddeld anderhalf uur begeleiding per week van de werkbegeleider en één uur per maand van de praktijkbegeleider. Als er plek is kun je meedoen aan diverse interne cursussen. Daarnaast bieden wij:

  • Methodisch hulpverlenen aan cliënten met een psychiatrische aandoening
  • Begeleidingsplannen opstellen samen met de cliënt
  • Deelname aan de diverse oveleggen
  • Rapporteren en verslagen maken
  • Werken volgens de herstel- en rehabilitatiemethodiek

Vacatures

RIBW Nijmegen en Rivierenland
Team Hatert 1 is per 1-11-2020 op zoek naar een Psychiatrisch Begeleider voor de duur van 1 jaar met uitzicht op een vast dienstverband bij goed functioneren en gelijkblijvende bedrijfsomstandigheden Jij maakt mensen...
RIBW Nijmegen en Rivierenland
RIBW Nijmegen en Rivierenland

Informatie

Adres: 
Postbus 1437
6501 BK Nijmegen
Nederland
Telefoon: 
088 382 24 22
E-mail: 
info@ribw-nr.nl
Werkvelden: 
GGZ
Geestelijke Gezondheidszorg