U bent hier

's Heeren Loo - regio Gelderland Midden (Ede)

's Heeren Loo Zorggroep helpt mensen met een verstandelijke beperking hun leven in te vullen zoals zij dat zelf willen.

Wij doen dat in heel Nederland met hulp die varieert van lichte ondersteuning aan huis tot intensieve 24-uurs opvang op woonlocaties. We willen daarin van bijzondere...

Locaties

's Heeren Loo, regio Gelderland Midden (Ede) - Apeldoorn
Regenboogbrink 12
7325 BA Apeldoorn
Nederland
's Heeren Loo, regio Gelderland Midden (Ede) - bezoekadres
Apeldoornseweg 60
6733 SC Wekerom
Nederland
's Heeren Loo, regio Gelderland Midden (Ede) - Ermelo
Molenkamp 81
3853 HG Ermelo
Nederland

Informatie voor werknemers

Een lerende, open organisatie met lef

's Heeren Loo is een organisatie waar mensen elkaar feedback geven, daadwerkelijk van elkaar leren en elkaar vertrouwen. Er is een goede balans tussen regels en ruimte voor eigen verantwoordelijkheid. We richten onze organisatie zo in dat onze zorgmedewerkers zich volledig kunnen richten op hun werk met cliënten. Leidinggevenden geven medewerkers verantwoordelijkheid en de ruimte zich te ontplooien. Want we willen dat onze medewerkers plezier hebben in hun werk!

 

Persoonlijk leiderschap

We willen dat onze medewerkers persoonlijk leiderschap laten zien in hun werk. Dit betekent dat je zelf verantwoordelijkheid neemt voor je werk en voor het op peil houden van je vaardigheden en inzetbaarheid. Je geeft collega's feedback en je staat ook zelf open voor feedback van anderen. Je kunt ook goed in teamverband samenwerken. En je hebt oog voor de cliënten, je collega's en de organisatie.

 

Ontwikkelmogelijkheden

's Heeren Loo wil dat haar medewerkers optimaal functioneren en stimuleert en faciliteert daarom de (verdere) ontwikkeling van de voor de huidige functie benodigde competenties. Maar we nodigen je ook uit te kijken naar de ontwikkeling van competenties voor een eventueel gewenste toekomstige functie. Jezelf ontwikkelen kan bij ‘s Heeren Loo bijvoorbeeld door coaching op de werkplek, een korte training of een volledige opleiding. Uitgangspunt hierbij is dat het een bijdrage levert aan zowel de individuele wensen, ambities en mogelijkheden van de medewerkers als aan de doelen en ambities van 's Heeren Loo.

 

Arbeidsvoorwaarden

Werk je bij 's Heeren Loo, dan val je onder de CAO Gehandicaptenzorg. In de CAO zijn niet alleen zaken geregeld als de hoogte van het salaris, vakantiedagen en overwerk, maar bijvoorbeeld ook je pensioen en eindejaarsuitkering. Naast de CAO-regelingen heeft 's Heeren Loo een uitgebreid Meerkeuze Systeem Arbeidsvoorwaarden, een goede studiekostenregeling en collectieve afspraken met verschillende zorgverzekeringen.

Vacatures

's Heeren Loo - regio Gelderland Midden (Ede)
"Blijf je naast me staan als ik mijn grenzen overschrijd? Mijn boosheid is vaak onmacht. Begrijp jij dat ik mij wil ontwikkelen en jou daarbij nodig heb? Wil je samen met mij werken aan mijn toekomst?”
's Heeren Loo - regio Gelderland Midden (Ede)
“Kan jij mij ondersteunen bij het vormgeven van mijn dag? Dit helpt mij om de wereld om mij heen te kunnen begrijpen. Ik kan mij alleen maar uitdrukken in geluiden, gebaren en enkele woorden, begrijp jij dan wie ik ben...
's Heeren Loo - regio Gelderland Midden (Ede)
“Wil je mij een leuke, fijne dag bezorgen, waarbij je mijn zorgvraag niet uit het oog verliest? Ik heb je nodig in de dagelijkse zorg. Wil jij je inzetten om erachter te komen wat ik werkelijk bedoel? Ik kan niet altijd...

Informatie

Adres: 
Postbus 75
6710 BB Ede
Nederland
Telefoon: 
0800 3 55 55 55
E-mail: 
werving@sheerenloo.nl
Werkvelden: 
Gehandicaptenzorg