U bent hier

Stg. Samen Zorgen

Geluk zit vaak in kleine dingen: mooie muziek, uw huisdier op uw appartement, uw lievelingsdrankje bij het eten en samen genieten van een ommetje. Als het even kan, regelen we dat. Voor u en met u. Want samen geven we fleur aan het leven. Met goede zorg, dienstverlening en warme aandacht voor...

Locaties

Stg. Samen Zorgen - De Hoge Hof
De Hoge Hof 1
6674 BR Herveld
Nederland
Stg. Samen Zorgen - Kantoor Wijkverpleging (De Verbinding)
Stationsstraat 1
6671 AW Zetten
Nederland
Stg. Samen Zorgen - Liefkenshoek
Hyacintenstraat 23
6666 BR Heteren
Nederland

Informatie voor werknemers

Ben je gastvrij, ondernemend en staat kwaliteit van zorg bij jou hoog in het vaandel? Ben jij enthousiast, energiek en kun je zowel zelfstandig als in teamverband werken? En ben je op zoek naar een leuke, uitdagende baan? Stichting Samen Zorgen is op zoek naar nieuwe collega’s!

 

De werkomgeving

Stichting Samen Zorgen biedt liefdevolle zorg voor de meest kwetsbare ouderen in hun laatste levensfase. Zorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt met betrokkenheid van familie en naasten. Zorg die met plezier geleverd wordt door gemotiveerde professionele medewerkers. Stichting Samen Zorgen biedt, vanuit haar locaties Liefkenshoek in Heteren en De Hoge Hof in Herveld, zorg aan somatische en psychosomatische cliënten. Daarnaast wordt er vanuit kleinschalige wijkteams zorg verleent aan cliënten woonachtig in de nabije omgeving van de locaties.

Informatie voor studenten

Werken en leren tegelijk

Wie leeft, leert elke dag. Dat geldt zeker voor wie bij Stichting Samen Zorgen werkt. Je kunt bij ons op verschillende manieren werken en leren combineren. Onder meer via de Beroeps Begeleidende Leerweg (BBL) tot verzorgende niveau 3 en medewerker Welzijn nivo 4. Tijdens deze opleidingen ontvang je een salaris.

Vacatures

Stg. Samen Zorgen
Stichting Samen Zorgen biedt liefdevolle zorg voor de meest kwetsbare ouderen in hun laatste levensfase. Zorg die aansluit bij de wensen en mogelijkheden van de cliënt met betrokkenheid van familie en naasten. Zorg die...

Informatie

Adres: 
De Hoge Hof 1
6674 BR Herveld
Nederland
Telefoon: 
0488-452541
E-mail: 
info@stgsamenzorgen.nl
Werkvelden: 
VV & T