U bent hier

STMG BV

STMG is een open en transparante zorgorganisatie. Professionele zorg van STMG is aanvullend op de mogelijkheden van de cliënten  en zijn /haar naaste omgeving. Binnen de organisatie werken betrokken, verantwoordelijke en gemotiveerde medewerkers. STMG faciliteert  haar medewerkers  zo goed...

Locaties

STMG BV - bezoekadres
Parksingel 9
6681 NC Bemmel
Nederland

Informatie voor werknemers

Op zoek naar betekenisvol werk? Werken bij STMG. Nét even anders.

Bij STMG geloven we in kwalitatieve zorg zonder poespas. Als je je werk zo optimaal mogelijk kunt doen, kan alle aandacht uitgaan naar de cliënt. Gefaciliteerd door een iPad schakel je snel, is afstemming met cliënt, mantelzorger, collega of huisarts simpel geregeld en heb je altijd de meest actuele informatie op zak. Zo kun je doen waar je goed in bent: van meerwaarde zijn voor je cliënt. In jouw team organiseren jullie samen dat die kwalitatieve zorg geleverd wordt. Een platte organisatie, korte lijnen en een open cultuur ondersteunen die prettige samenwerking.

STMG heeft niet voor niets het motto “Persoonlijke thuiszorg van STMG, nét even anders”. Wij zoeken niet zomaar een nieuwe collega. Om onze ambities waar te maken zoeken we collega’s die het verschil kunnen maken voor cliënten. Die het als uitdaging zien om te zorgen dat onze cliënten zo lang en goed mogelijk thuis kunnen wonen. Je bent een ondernemend type, want je hebt geen leidinggevende die alles kant-en-klaar voor je regelt. Je durft keuzes te maken en wilt graag bijleren.

STMG BV is sterk verankerd in de wijkverpleging (segment 1 en segment 2), (gespecialiseerde) verzorging en verpleging, wondzorg, oncologische zorg, palliatieve zorg, thuisbegeleiding,  personenalarmering en mantelzorgondersteuning in de regio’s Arnhem, Veluwezoom en de Liemers.
 

Werken in een vast team?

Bij STMG werk je in dag-, avond- en/of weekenddiensten. Wij verlenen thuiszorg tussen 07.00 en 23.00 uur, 7 dagen in de week. Daarnaast verlenen wij specifiek nachtzorg, 7 dagen in de week in de regio's Arnhem, de Liemers en Veluwezoom.

 

Werken in één van onze flex teams in Arnhem, de Liemers of de Veluwezoom?

Wil je jouw werk in de zorg combineren met een gezin, een druk sociaal leven of een andere baan en wil je flexibel zijn in je werkweek? Dan is het werken in de flexpool jou op het lijf geschreven. In de flexpool heb je een uitdagende en afwisselende baan die nauw aansluit op jouw privéleven. Doordat je niet in een vast team werkt, kun je je volledig richten op de zorg voor cliënten.

Wat bieden wij:

  • afwisselend, uitdagend werk in zelf organiserende teams;
  • flexibele werktijden;
  • zelfstandigheid in teamverband;
  • passend salaris conform de CAO VVT;
  • doorgroeimogelijkheden; 
  • een IPad en mobiele telefoon voor de uitvoering van je werkzaamheden;
  • pensioenregeling (PGGM);
  • korting op verzekeringen.

 

Op zoek naar een stage of leerwerkplek?

Ben je op zoek naar een uitdagende stage of leerwerkplek? Neem dan contact op met één van onze HR Adviseurs via 088 - 45 60 907 voor meer informatie

Informatie

Adres: 
Postbus 2188
6802 CD Arnhem
Nederland
Telefoon: 
088-4560907 (HR/ solliciteren)
E-mail: 
solliciteren@stmgzorg.nl
Werkvelden: 
Thuiszorg