U bent hier

Zahet

Zorg aan huis in eigen taal

Wij bieden zorg en ondersteuning aan cliënten in hun thuissituatie. Ook bieden we dagopvang of tijdelijk zorg in ons prachtige gasthuis in Beek-Ubbergen aan.

Ons aanbod van diensten wordt geboden aan iedere zorgbehoevende, waarbij geen...

Locaties

Zahet - bezoekadres
Schependomlaan 83
6543 XV Nijmegen
Nederland

Informatie voor werknemers

ZAHET groeit voortdurend. Steeds meer mensen kiezen voor de persoonlijke aanpak van onze organisatie. Daarom nodigen wij gediplomeerde thuishulpen en verzorgende van harte uit om te solliciteren.

 

Werk je voor ZAHET dan kies je voor de toekomst. ZAHET is een belangrijke schakel voor veel allochtone ouderen in Nederland. Het werk in de thuiszorg neemt sterk toe. Mensen worden steeds ouder en willen graag het liefst zo lang mogelijk thuis blijven wonen.

Hou je van mensen? Vind je het leuk mee te denken over hoe zorg en dienstverlening nog beter kan? Dan zit je bij ons goed. Bij St. Zorg aan Huis ET zijn talrijke functies en werkplekken.

 

ZAHET biedt afwisseling, verantwoordelijkheid, persoonlijke ontwikkeling. Je kan bij ons starten als oproepkracht of met een nul uren contract. Bij gebleken geschiktheid kan dit omgezet worden in een vast contract.

Informatie

Adres: 
Postbus 31147
Schependomlaan 83, 6542 XV Nijmegen
6503 CC Nijmegen
Nederland
Telefoon: 
(0)24 763 04 20
E-mail: 
info@zahet.nl
Werkvelden: 
Thuiszorg