U bent hier

Zinzia Zorggroep

Zinzia Zorggroep biedt al meer dan 100 jaar wonen met zorg. Wij bieden verpleeghuiszorg, (dag)behandeling, revalidatiezorg, somapluszorg en hospicezorg vanuit onze vier locaties in Wageningen, Renkum en Bemmel. Elk met een eigen sfeervol karakter. Zinzia biedt ook gespecialiseerde zorg en...

Locaties

Zinzia Zorggroep - De Lingehof
Gouden Appel 122
6681 WP Bemmel
Nederland
Zinzia Zorggroep - De Rijnhof
Dorpsstraat 50
6871 AM Renkum
Nederland
Zinzia Zorggroep - Oranje Nassau's Oord
Kortenburg 4
6704 AV Wageningen
Nederland
Zinzia Zorggroep - Rumah Kita
Plein 15 augustus 1
6708 AL Wageningen
Nederland

Informatie voor werknemers

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij vinden het belangrijk dat je werk doet dat bij je past. Dat je daarin kunt blijven groeien. En dat je je eigen draai aan je werk kunt geven. Zodat je kunt zeggen: hier ben ik op mijn plek. Samen met jou gaan we voor excellente zorg. Deskundige zorg, die bijdraagt aan een leven met kleur. Onze werkwijze is daar helemaal op ingericht. Je werkt slim, zodat je veel tijd overhoudt voor je klanten. Zodat je hen ook echt leert kennen. En daarmee een kleurrijk leven mede mogelijk maakt.

Onze zorg is helemaal afgestemd op de behoeften van onze klanten. Maar hoe weet je wat mensen willen? Door echt contact te maken. Je te verplaatsen in de ander. Als gelijken het gesprek aan te gaan en naar creatieve oplossingen te zoeken. Dat is waar je bij Zinzia alle ruimte voor krijgt. Uiteraard verantwoord en binnen de kaders. Samen met collega’s, mantelzorgers en vrijwilligers.. Spreekt dit je aan? Dan zijn wij op zoek naar jou!

 

Goede voorwaarden

De arbeidsvoorwaarden bij Zinzia zijn goed, conform de CAO Verpleeg- en Verzorgingshuizen en Thuiszorg (VVT). Daarbij is er veel mogelijk op het gebied van deeltijdwerken en flexibele werktijden. Je krijgt de vrijheid om je talenten naar eigen inzicht in te zetten. Dat maakt het werk leuker én de zorg beter. Ook kun je je bij Zinzia continu blijven ontwikkelen.

Bekijk ook het filmpje over Werken en leren bij Zinzia!

Informatie

Adres: 
Postbus 9002
6870 GC Renkum
Nederland
Telefoon: 
0317-364200
E-mail: 
info@zinzia.nl
Fax: 
0317-364293
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen