U bent hier

Zorggroep Ena

Zorggroep Ena kijkt naar de ouder wordende mens vanuit zijn levensloop. Net als de herfst de prachtigste kleuren laat zien, zo kan ook het ouder worden vele prachtige kanten hebben.

Er is sprake van levenservaring die vertaald kan worden in mooie en zinvolle bijdragen aan anderen. Dit...

Locaties

Zorggroep Ena - Het Huis in de Wei
Vijverlaan 2
3925 EN Scherpenzeel
Nederland
Zorggroep Ena - Nieuw Avondrust
Van den Berglaan 30
3781 GH Voorthuizen
Nederland
Zorggroep Ena - Ruimzicht
Rozenhof 1
3772 JN Barneveld
Nederland

Informatie voor werknemers

Medewerkers van Zorggroep Ena staan midden in het leven! Naast hun gezin, hobby’s, sport en andere activiteiten, werken zij met veel plezier met en voor onze cliënten. Werken bij Zorggroep Ena betekent dat je een bijdrage levert aan het welzijn van onze bewoners en cliënten. Je levert professionele zorg en ondersteunende diensten waardoor ouderen midden in het leven blijven. Met alle levenservaring maken zij volwaardig deel uit van de samenleving.

In je werk word je gesteund door een organisatie waar we deskundigheid en zelfstandigheid waarderen, waar professionele aandacht is voor het bijhouden van vaardigheden, opleidingen en voor de persoonlijke ontwikkelingen van de medewerkers. Werken met en voor mensen doet iets met je. Ook daar hebben we aandacht voor.

Vacatures

Zorggroep Ena
Wegens het met pensioen gaan van de huidige secretaris zijn wij op zoek naar een ervaren ambtelijk secretaris OR voor 8 uur per week. Ben jij proactief, kritisch en een echte verbinder? Ben jij een organisatietalent en...

Informatie

Adres: 
Postbus 64
3780 BB Voorthuizen
Nederland
Telefoon: 
0342 421 172
E-mail: 
info@zorggroepena.nl
Werkvelden: 
Thuiszorg
Verpleeg- en verzorgingshuizen