U bent hier

Zorggroep Ena

Waarom zorggroep ENA? 
‘Samen midden in het leven’ is het motto van Zorggroep ENA. De zorgorganisatie werkt vanuit de overtuiging dat zorg een gezamenlijke verantwoordelijkheid is. We geven echte persoonsgerichte zorg en die is voor elke cliënt anders. Zorggroep ENA...

Locaties

Zorggroep Ena - Het Huis in de Wei
Vijverlaan 2
3925 EN Scherpenzeel
Nederland
Zorggroep Ena - Nieuw Avondrust
Van den Berglaan 30
3781 GH Voorthuizen
Nederland
Zorggroep Ena - Ruimzicht
Rozenhof 1
3772 JN Barneveld
Nederland

Informatie voor werknemers

Medewerkers van Zorggroep Ena staan midden in het leven! Naast hun gezin, hobby’s, sport en andere activiteiten, werken zij met veel plezier met en voor onze cliënten. Werken bij Zorggroep Ena betekent dat je een bijdrage levert aan het welzijn van onze bewoners en cliënten. Je levert professionele zorg in zelforganiserende teams waardoor ouderen midden in het leven blijven. Met alle levenservaring maken zij volwaardig deel uit van de samenleving.

In je werk word je gesteund door een organisatie waar we deskundigheid en zelfstandigheid waarderen, waar professionele aandacht is voor het bijhouden van vaardigheden, opleidingen en voor de persoonlijke ontwikkelingen van de medewerkers. Werken met en voor mensen doet iets met je. Ook daar hebben we aandacht voor.

Werknemers contactpersoon (naam): 
j.dezeeuw@zorggroepena.nl

Vacatures

Zorggroep Ena

Informatie

Adres: 
Postbus 64
3780 BB Voorthuizen
Nederland
Telefoon: 
0342 479500
E-mail: 
info@zorggroepena.nl
Werkvelden: 
Verpleeg- en verzorgingshuizen