U bent hier

Zozijn

Onze begeleiding en ondersteuning zorgt ervoor dat mensen met een beperking zoveel mogelijk deelnemen aan de samenleving en zich kunnen ontwikkelen. Daarvoor zijn wij vindingrijk in het bedenken van oplossingen.

 

Visie

Alle mensen zijn gelijkwaardig. Dat...

Locaties

Zozijn - bezoekadres
Molenallee 50
7384 AN Wilp (GLD)
Nederland

Informatie voor werknemers

Zozijn wil een organisatie zijn waar medewerkers zich prettig voelen en zich kunnen ontwikkelen. We streven daarom naar een hartelijke en open sfeer en naar een leerrijke werkomgeving. We waarderen zelfstandigheid en eigen initiatief. We vinden het belangrijk dat we elkaar benaderen met respect en betrokkenheid. Voor ons zijn integer en vindingrijk dé kernwaarden.

 

Leerrijke werkomgeving

We vinden het belangrijk dat jij je kunt ontwikkelen in je werk. Daarom hebben we een leerrijke werkomgeving gecreëerd. Dat betekent dat we je stimuleren om zelf de regie te nemen op je loopbaan. We geven je volop de gelegenheid je competenties verder te ontwikkelen: door bij te dragen aan een project of door het volgen van een opleiding of training.  Bovendien kunnen medewerkers in de directe zorg de Zozijn Bedrijfsopleiding volgen.

Vacatures

Zozijn
Ben jij die ervaren ondersteuner die goed kan schakelen tussen de verschillende ondersteuningsvragen? Dan is dit een baan voor jou! Wij zoeken een Woonondersteuner 16 tot 24 uur in de week Wat ga je doen? Als...

Informatie

Adres: 
Postbus 10
7390 AA Twello
Nederland
Telefoon: 
088-5753900
E-mail: 
info@zozijn.nl
Werkvelden: 
Gehandicaptenzorg