U bent hier

Oriënteren op werken in Zorg en Welzijn

 

Geïnteresseerd in leren en/of werken in Zorg en Welzijn? En ben je benieuwd of het wat voor je is?

Er zijn allerlei oriëntatiemogelijkheden om dat te onderzoeken. Denk aan meeloopdagen, oriëntatiedagen, open dagen etcetera. Op www.werkeninzorgenwelzijn.nl/evenementen vind je alle evenementen in de omgeving. Van open dagen van roc’s en hbo’s, tot meeloopdagen bij werkgevers.

Sterk in je werk: gratis loopbaanadvies
Werk je al een tijd in Zorg of Welzijn en wil je ander werk binnen de sector? Of wil je de stap naar Zorg en Welzijn maken en weet je niet zo goed hoe je dit aan moet pakken? Meld je dan aan bij www.sterkinjewerk.nl en ontdek samen met onze adviseur wat jij kunt doen om mee te groeien met het werk, als zij-instromer aan de slag te gaan of de overstap naar een andere baan in Zorg en Welzijn te maken.

Jullie kijken samen waar je goed in bent én hoe je dat kunt laten zien aan een werkgever. Gratis en voor niets! Als je behoefte hebt aan meer dan één gesprek, dan kijken we wat verder nodig is. Denk aan hulp bij het schrijven van een sollicitatiebrief, een beroepentest, cursus of opleiding. Meer informatie vind je op www.sterkinjewerk.nl

Ontdekdezorg week
De Ontdekdezorg week is gericht op zij-instromers en herintreders die zich willen oriënteren op leren en werken in Zorg en Welzijn. In heel Nederland vinden regio-events plaats waarbij je kennis kunt maken met zorg- en welzijnswerkgevers, je ervaringen van zorgprofs kunt horen, informatie kunt inwinnen over opleidingsmogelijkheden en meer! Ook organiseren de deelnemende zorg- en welzijnsorganisaties vervolgactiviteiten zoals een informatiebijeenkomst voor potentiële nieuwe medewerkers, speeddates met recruiters of meeloopdagen. De Ontdekdezorg week wordt jaarlijks in maart georganiseerd.

Oriënteren op de ouderenzorg
In de ouderenzorg draait alles om mensen. Mensen die zorg nodig hebben. Als zorgmedewerker speel je een belangrijke rol in het leven van een ander. Jouw werk doet ertoe, jíj doet ertoe!  Wil jij werken met mensen? Voldoening halen uit je werk en waardering krijgen voor wat je doet? Wil jij je blijven ontwikkelen én afwisselend werk doen? Maak dan kennis met de Ouderenzorg in Gelderland. Laat je inspireren door zorgmedewerkers die in video’s laten zien waarom het werk in de ouderenzorg er toe doet.

Meer informatie: www.ontdekdeouderenzorg.nl of kijk op de facebookpagina https://www.facebook.com/ontdekdeouderenzorg/.

Oriënteren en inspireren
Ben jij nieuwsgierig werken in Zorg en Welzijn en ken je de website www.ontdekdezorg.nl nog niet? Neem dan snel een kijkje en laat je inspireren door mensen die werkzaam zijn in Zorg en Welzijn!

Zorginspirator
Www.zorginspirator.nl is de centrale plek met informatie en advies over opleiding, ontwikkeling en loopbaan die je inspireert over de mogelijkheden voor werken in de zorg, en zelf regie over je loopbaan te voeren.

 

LEREN

Mbo
www.astrumcollege.nl
ww.rijnijssel.nl
www.rivor.nl
www.duloncollege.nl
www.rocnijmegen.nl

Hbo
www.HAN.nl   
www.che.nl

 

WERKEN

Weet jij al precies wat je wilt? Houd dan deze vacaturesite in de gaten. Dit is de grootste vacaturebank voor Zorg en Welzijn in onze regio! Bekijk direct alle openstaande vacatures in Zorg en Welzijn: www.werkeninzorgenwelzijn.nl/nl/vacatures.

CONTACT
Heb je nog vragen? Stuur een mailtje naar info@werkeninzorgenwelzijn.nl of bel naar: 026-38 989 83