U bent hier

Werken in Gelderland

Mooie Provincie om te werken en te wonen!

Gelderland is een prachtige provincie om in te wonen en te werken. Er gebeurt van alles. Als het gaat om kennis en innovatie, neemt Gelderland een unieke plek in Nederland in. Health Valley, een platform van bedrijven, overheden en kennis- en gezondheidszorginstellingen dat kennis en kansen wil koppelen op het snijvlak van gezondheid en technologie, is een mooi voorbeeld van een topsector in onze regio. De provincie Gelderland investeert hierin om de regionale economie extra impulsen te geven. Verschillende partijen in Gelderland werken onderling nauw samen om deze doelen te bereiken. De provincie Gelderland ondersteunt hen hierin met regionale Platforma Onderwijs Arbeidsmarkt waar overheid, onderwijs en bedrijven elkaar kunnen ontmoeten. Zo kan het aanbod van werk beter worden aangesloten op de vraag en maak je bijvoorbeeld als net afgestudeerde meer kans op een baan.
 

Regionale werkgelegenheid in Zorg en Welzijn

We willen allemaal een goed functionerende regionale arbeidsmarkt, waarin zoveel mogelijk mensen aan de slag kunnen. Het stimuleren van innovatie en werkgelegenheid is dus belangrijk. Op Werkeninzorgenwelzijn.nl vind je zorg- en welzijnsvacatures in Gelderland.

 

Bekijk hier het actuele vacatureaanbod van Zorg en Welzijn in Gelderland! 

Kijk voor alle informatie over de provincie Gelderland op www.gelderland.nl en vacatures in Gelderland www.werkeningelderland.nl

 

Bekijk de website van onze partners voor vacatures en stages in aangrenzende regio's:

www.brabantzorg.net

www.zorgselect.nl

www.utrechtzorg.nl

www.ontdekvacaturesinzorgenwelzijn.nl